Radio
Red FM
Radio Red FM është radio me muzikë të përzgjedhur bashkëkohore shqiptare dhe të huaj. FM 88.0
RTV Red Shiko RTV RED
Shiko online

RTV Red

video
Rreth nesh

Kush jemi ne

Some description text for this item

  • Radio Red FM është radio me muzikë të përzgjedhur bashkëkohore shqiptare dhe të huaj.
  • Radio Red FM përveç muzikës ka edhe emisione informative, argëtuese, intervista etj.
  • Radioja përmes fm valëve dëgjohet në të gjithë luginën e Pollogut dhe qytetet Tetovë, Shkup, Gostivar e më gjërë.
  • Pronar dhe drejtor i radios është Arba Mehmeti – Pianiste, përgjegjëse për programin muzikor dhe reklamat.
  • Redaktor përgjegjës për emisionet informative: gazetari Mesut Shabani – Jurist
  • IT dhe përgjegjës për audio/video montim si dhe teknik zëri: Fitim Iljazi – Jurist.
  • Radio Red FM tani ka edhe Video kanalin RTV Red që mund ta ndiqni në Android dhe Iphone, në app TVMak , IPTV- SHQIP në IP -TV, kabllor dhe satelit.
  • Ju mund të na dërgoni përshtypjet e juaja për përzgjedhjet muzikore, poashtu mund edhe të sugjeroni këngë sipas dëshirës suaj!
55
Ofertë për reklamë

Reklama

Some description text for this item

60€ Emitim të reklamës për 1 muaj me kohëzgjatje 45 sekonda me 7 emetime në ditë. (një javë gratis)
100€ Emitim të reklamës për 2 muaj me kohëzgjatje 45 sekonda me 7 emetime në ditë.
135€ Emitim të reklamës për 3 muaj me kohëzgjatje 45 sekonda me 7 emetime në ditë.
240€ Emitim të reklamës për 6 muaj me kohëzgjatje 45 sekonda me 7 emetime në ditë.
480€ Emitim të reklamës për 1 vit me kohëzgjatje 45 sekonda me 7 emetime në ditë.
Reklama punohet nga stafi i Radio Red-it me spiker profesionist dhe me inçizim në kushte Studioje profesionale.
TVSH-ja është e llogaritur në çmim.
Foto

Galeria

Some description text for this item

video