Rreth nesh

Kush jemi ne

Some description text for this item

  • Radio Red FM është radio me muzikë të përzgjedhur bashkëkohore shqiptare dhe të huaj.
  • Radio Red FM përveç muzikës ka edhe emisione informative, argëtuese, intervista etj.
  • Radioja përmes fm valëve dëgjohet në të gjithë luginën e Pollogut dhe qytetet Tetovë, Shkup, Gostivar e më gjërë.
  • Pronar dhe drejtor i radios është Arba Mehmeti – Pianiste, përgjegjëse për programin muzikor dhe reklamat.
  • Zëvendës Drejtoreshe: Fjona Mehmeti
  • Redaktor përgjegjës për emisionet informative dhe marketing: Festim Abdullahu.
  • IT dhe përgjegjës për audio/video montim si dhe teknik zëri: Fitim Iljazi – Jurist.
  • Radio Red FM tani ka edhe Video kanalin RTV Red që mund ta ndiqni në Android dhe Iphone, në app TVMak , IPTV- SHQIP në IP -TV, kabllor dhe satelit.
  • Ju mund të na dërgoni përshtypjet e juaja për përzgjedhjet muzikore, poashtu mund edhe të sugjeroni këngë sipas dëshirës suaj!
Anëtarët

Ekipi

Some description text for this item

Arba Mehmeti
Drejtoreshë
Fjona Mehmeti
Zëvendës Drejtoreshe
Fitim Iljazi
IT dhe përgjegjës për audio/video
Festim Abdullahu
Redaktor përgjegjës për emisionet informative dhe marketing
Blerona Jakupi Zylbehari
Gazetare - Programi "Paradite me ne"
Foto

Galeria

Some description text for this item

Radio Red FM 2024. All rights reserved. Developed by Batlab