Arba Mehmeti

Pronar dhe drejtor i radios është Arba Mehmeti – Pianiste, përgjegjëse për programin muzikor dhe reklamat.

Fjona Mehmeti

Zëvendës Drejtoreshe

Fitim Iljazi

IT dhe përgjegjës për audio/video montim si dhe teknik zëri: Fitim Iljazi – Jurist

Festim Abdullahu

Redaktor përgjegjës për emisionet informative dhe marketing

Blerona Jakupi Zylbehari

Gazetare – Programi “Paradite me ne”

Radio Red FM 2024. All rights reserved. Developed by Batlab