Arba Mehmeti

Drejtoreshë
Brief info

Pronar dhe drejtor i radios është Arba Mehmeti - Pianiste, përgjegjëse për programin muzikor dhe reklamat.

Radio Red FM 2024. All rights reserved. Developed by Batlab