Pronar dhe drejtor i radios është Arba Mehmeti – Pianiste, përgjegjëse për programin muzikor dhe reklamat.

Zëvendës Drejtoreshe

IT dhe përgjegjës për audio/video montim si dhe teknik zëri: Fitim Iljazi – Jurist

Redaktor përgjegjës për emisionet informative dhe marketing

Gazetare – Programi “Paradite me ne”

Radio Red FM 2024. All rights reserved. Developed by Batlab